Hotelli

Melkein kuin kotona.

Kaupunginhotelli on kodikas ja viihtyisä hotelli, jolla on pitkät perinteet. Hotelli sijaitsee Pietarsaaren keskustan kävelykadulla. Vanha julkisivu kätkee taakseen modernin hotellin omalaatuisen tunnelman ja henkilökohtainen palvelun.

Olemme ylpeitä ystävällisestä henkilökunnastamme ja pyrimme aina saamaan vieraamme viihtymään paremmin kuin kotonaan.

Pienillä yksityiskohdilla on meille merkitystä ja siksi aulastamme löydät raskaan päivän jälkeen aina kahvi- ja teetarjoilun sekä päivän sanomalehdet. Sauna ja langaton internetyhteys ovat luonnollisesti vieraidemme vapaassa käytössä.

Osa hotellin viehätysvoimaa ovat persoonallisesti ja tyylikkäästi sisustetut huoneet ja sviitit. Kaikkiin huoneisiin kuuluu TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla sekä hiustenkuivain. Lisäksi viihtyisä saunaosastomme on hotellivieraiden vapaassa käytössä.

Kaupunginhotelli on hyvin vanha rakennus joka sijaitsee keskellä kaupunkia. Kiinteistössä on myös yökerhoja ja ravintoloita, mikä voi aiheuttaa melua joissain huoneissa, lähinnä viikonloppuisin. Jos olet erityisen herkkä äänille, varaa huoneesi ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse, niin varmistamme että huoneesi on niitä rauhallisimpia.

Huoneet

Melkein kuin kotona.

Huoneissamme on neljä luokitusta: sviitit, business-huoneet, standard-huoneet ja budjetti-huoneet. Huoneisiin kuuluu myös minibaari ja maksuTV-kanavat, paitsi budjetti-luokan huoneisiin, jotka sopivat täydellisesti vaatimattomampaan kokemukseen tyytyvälle budjettimatkailijalle. Budjetti-luokan huoneissa on perinteisempi ja yksinkertaisempi sisustus.

Jos kaipaat korkealuokkaista kokemusta, muita huoneita prameammissa sviiteissämme on jokaisessa oma sauna.

Huoneemme ovat yhden ja kahden hengen huoneita, mutta saatavilla on lisävuoteita/perhehuoneita. Isompien ryhmien, kuten urheilujoukkueiden, on mahdollista varata huoneita erikoishintaan. Ota yhteyttä niin autamme löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun majoitustarpeisiisi.

Hotellin aukioloajat

Maanantai – Perjantai
06.00 – 24.00 (02.00)

Lauantai & Sunnuntai
07.00 – 24.00 (02.00)

Kaupunginhotelli

+358(0)6 788 8111
Vastaanotto

reception@cfhotel.fi

Kanavapuistikko 13
68600 Pietarsaari