Hotellet

Nästan som hemma.

Intill gågatan i Jakobstad hittar ni Stadshotellet, ett mysigt och hemtrevligt hotell med gamla anor. Bakom hotellets mer än 100 år gamla fasad döljer sig ett modernt hotell som erbjuder personlig service och atmosfär.

Vi är stolta över vår vänliga personal och det faktum att vi alltid gör vårt yttersta för att få våra gäster att känna sig välkomna.

Vi vet också att småsakerna har betydelse. Våra gäster har naturligtvis tillgång till gratis Wi-Fi och fri användning av hotellets bastu. En kopp kaffe eller te efter en tung arbetsdag eller en lång resa? En kvällstidning att koppla av med i slutet av dagen? Detta bjuder vi på i lobbybaren, tillsammans med ett vänligt leende.

En del av hotellets charm ligger i de personligt och smakfullt inredda rummen och sviterna. Alla rum är utrustade med TV, telefon, badrum med dusch och hårtork. Våra gäster har även tillgång till vår mysiga bastu.

Detta är ett gammalt hus. Mitt i staden. Under samma tak finns nattklubbar, restauranger och barer. Med detta i åtanke så finns det, ganska självklart, viss risk för oljud i en del av rummen, speciellt under helgerna. Om du vet att du är ljudkänslig eller överlag väldigt lättväckt kan det löna sig att ta direktkontakt med receptionen redan i bokningsskedet, så har vi möjlighet att hitta ett passande rum.

Rum

Nästan som hemma.

Hotellrummen skiljer sig från varandra både till stil och storlek och är indelade i fyra kategorier; sviter, businessrum, standardrum och budgetrum. I alla rumstyper, förutom budgetrummen, hittar ni även minibar och PayTV-kanaler. Budgetrum är ett perfekt alternativ för er som söker förmånligare övernattningsalternativ och är nöjda med en lite lägre standard i äldre rum med mer spartansk inredning.

Om ni å andra sidan vill skämma bort er lite, erbjuder våra sviter lätt vardagslyx med privata bastun.

Hotellet har enkel- och dubbelrum, med vi erbjuder även extrabäddar/familjerum. För större grupper, som t.ex. lag eller föreningar, har vi även rabatterade priser. Vänligen kontakta oss direkt för mer information i sådana ärenden, så kan vi hjälpa er med olika övernattningsalternativ.

Hotellets öppethållningstider

Måndag – Fredag
06.00 – 24.00 (02.00)

Lördag & Söndag
07.00 – 24.00 (02.00)

Stadshotellet

+358(0)6 788 8111
Reception

reception@cfhotel.fi

Kanalesplanaden 13
68600 Jakobstad